Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
کمپین ایران
این دزدی در روز روشن است و ما مردم ایران نمیگذاریم کشور امریکا پول ما را بدزدد. اگر غرامتی هم باشد ما باید غرامت 8 سال جنگی را که میلیاردها دلار به ما ضرر زد را از شما دزدها طلب کنیم. چرا که عقل پوچ صدام به گرفتن ایران نمیرسید. شماها خواستید جنگ کنید که پول رو میدادید به عراق و کشورهای متحد شما هم با ما جنگ کرد. امریکا به ژاپن هم باید غرامت بدهد
So just like every Persia living in Iran ask American government to stop this act of not friendly to Iranian people
To help to win ....
Down with USA
Right above the law
حق بالاتر از قانون است ما خودمان حق خود را میگیریم
چو ایران نباشد تن من مباد
من به عنوان یک ایرانی برای دفاع از حق ملت عزیزم بر خود لازم دیدم سهمی در این دفاع داشته هر چند بسیار کوچک باشد...تک تک ما همان ایرانی هستیم که آمریکا تا هست از ما وحشت دارد
seyedali
a roung order in the world
We should stand against this rubbery because if we don't. Means that we have let united states to broke international rules and this action Will take the entire world in crisis.
وعده الهی حق است خون بر شمشیر پیروز است . تا نابودی استکبار بخصوص آمریکا و اسرائیل
به خاطر ملتم، خانواده ام و خودم...به خاطر آینده ی کشورم...به خاطر فرزندانم در نسل های آینده و به خاط اینکه ثابت کنم همه جوره پای حق خودم و هم وطنام ایستادم...
| This discussion has been closed. |
Hi, I as a citizen of Iran, Mr Ban Ki-moon 's request that the complaint be rejected to reclaim America for $ Dvmylyard day. And spend Terror in Russia and Iraq. These are by no means sympathetic Iranian nation will rise up Nyvd and only to insecurity in the world Because this money as well as other money will be stolen in Iran by the Iranian government .