Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
ما کشورمان را دوست داریم
اجازه نخواهیم داد حق مان پایمال شود توسط یک کشور بی اصالت
ما این دو میلیارد دلار را با قدرت و اقتدار هر چه تمامتر برمی گردانیم
for my people...
Re:
جلوی حقوقهای چند صد میلیونی را بگیرید نه آمریکا را-اکر از غارت آمریکا مطلع نمیشدیم توی جیب آقازاده ها و مدیران با فیشهای نجومی میشد الان چرا مردم را سپر کرده اید چی از آن پول گیر مردم آمده و خواهد آمد؟لطفا یکی جواب بده
لعنت بر پدر بان کی مون و هرچه آمریکایی و هرچه عرب و همه اسراییلیها.متشکرم
از دولت استکبار آمریکا بعید نبوده و نخواهد بود ولی باید این را بداند که حق گرفتنی است و ما با تمام توان این حق را مطالبه خواهیم کرد و اجازه این دست درازی خصمانه را به آمریکا و ایادی نابکارش نخواهیم داد.
If you have the human spirit ...
|
I think american people dose not need money in this way also Iranian people dose not lets to USA government to do anything he wont.
|
ایران وطن من است ایران تمامی وجود من است این خاک ارزشمند است وبرای پاسداری از آن خون ها به زمین ریخته است .مردمان ایران خود نیازمند پولشان هستند ساخت دانشگاه وبیمارستان ومراکز صنعتی باعث رونق کار ایرانیان خواهد شد به چه دلیل این پول باید به دست غیر ایرانی بیفتد تا وقتی خودمان نیازمندش هستیم
Re: سرنوشت پول
دقیقا .... من هم موافقم . امیدوارم بعد از پس گرفتن، پول درجای صحیح خرج شود ... نه اینکه به دست از ما بهتران بیفتد .
ببین ا
امریکا باهات رک حرف میزنم پولارو ندی بمب هسته ای میندازم تو کشورتا حالا ببین
محمد حسین عضو نیروی هوایی
| This discussion has been closed. |

Re: Honesty is the best policy
#10384: - Honesty is the best policy
Like