Plava voda Travnik
Contact the author of the petition
They did it all very sneaky ! What intrest is behind this ??? the responsible people had to be brought at law in front off a judge !
Re: Jedini pravi komentar..... Kako za Plavu vodu - Travnik - tako za sve ostalo i svugdje!!!!!
Sramota!!
Re:
Majstore svaka cast na odlicnom komentaru. Pratim danima desavanja na facebooku i vidim da je ovo sad nekakva SDP hajka na nacelnika Hadziemrica. I ja sam glasao za SDP ponajvise zbog promjene i Komsica. Ali ovi su gori jos. U Travniku sljam najveci u toj stranci. Cast izuzetcima.
Zalosno sto nam rezu zalosne vrbe ali jos zalosnije sto se sdp kaci na ovakve stvari. Zasto ne sitite radnike Borca? Zasto ne zaposljavajte mlade? Sad vas ima pet-sest u vijecu i ni to vam nije dosta.
Re:
UKRADENO DJETINJSTVO??? HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHA
DRAGI LJUDI, PA KAKVE GLUPOSTI VAM PADAJU NA PAMET... DA NIJE SMIJESNO BILO BI ZALOSNO...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
nema goreg seljaka od carsijskog djutana, a ovaj put vam je sudbinu skrojio tkzv travnicki gospodin hahaha, ocigledno si i ti jedna od tih dok ono jada od ceste nazivas magistralom, i onu kasabu naziva gradom.
Re: BH Telekom
Hahahah, bravo travnicanka pokazi im kako se razmislja i kako to pravi gradjani rade nema tamo amo odmah djela motorka, sjekira i navali hahahah a sada veliki pozdrav za gospodina gradjanina Hadziemrica koji je ipak seljak u gradu ali veci gradjanin od tebe travnicanko dzaba tebi palatalizacija kada nemas spoljnju ljepotu hocu da kazem da si poruzna bar po IP adresi hehehhhe....
Re: Re:
da, ukradeno djetinjsto, i mladost i zivot i buducnost, travnik je izgubio dusu davno, davno cak i prije 1992, i nikada je nije nasao, sto se vidi iz prilozenog stanja gdje je ljudima vise stalo do vrba nego do mladih koji lutaju beznadezno trazeci svoj dio neba a kojeg nikada nece naci jer im je i to samo nebo zakriveno korumpiranom tkzv travnickom gospodom. Vise vam je stalo do vrba nego do svih prognanih koji su se slili u travnik 1992 koje jos uvijek nazivate dosljama i kazete da vam kvare grad a vi ste ga sami iskvarili svojom malogradjanstinom i neljudskoscu. Zao mi je vrba ali mi je jos vise zalije omladine koja vidi koliko se borite za vrbe a njih ste istjerali na ulice i u kafane, neka se neki carsijski vlasnik kafica bogati na njihovoj nemoci. Ova vasa afera s vrbama je nevidjeni odraz ljudskog licemjerja koji se moze samo naci u travniku.
Re: Re: Re:
" Ova vasa afera s vrbama je nevidjeni odraz ljudskog licemjerja koji se moze samo naci u travniku. "
SVAKA CAST! Taman sto sam mislila da sam jedina protiv ove ludosti s vrbama.
dragi "gradjani" travnicke kasabe
Draga gospodo "gradjani" ako imate toliko energije da je utrosite u vrbe, pronadjite malo energije u sebi i usmjerite je na rjesavanje vijekovima starog Travnickog problema "licemjerje i korumpiranost travnicke carsije"
| This discussion has been closed. |