Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
USA USA USA
This comment has been removed by the person who wrote it.
مرگ برآمریکا
چو ایران نباشد تن من مباد. امریکا هم هیچ غلطی نمیتونه بکنه.این حرف تاریخی امام روح اله به همه دنیا ثابت شده.اقای بان کی مون حواستو خوب جمع کن.ما ایییییییرااااااانیییییییییییی هستیم نه عرب جاهل خونخوار.
وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد
ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد
We are human all of them
This mony is my peoples & iranian people not denger for world & arabs they so cheap & fc daaeesh
think american people dose not need money in this way also Iranian people dose not lets to USA government to do anything he wont.
بشنود گوش گرگهای خبیث
مملکت مال بچه های علی ست
خط پایان عمر اسراییل
بسته بر پلکهای سید علی ست
ابراهیم عبدوس 28خرداد1395
Narges.N.L.Y
به نظر من هر کسی ک میگه من ایرانی هستتم و وطنش براش مهمه باید بره امضا بده از قدیم گفتن قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود پس ما باید پشت هم وایسیم .جلوی همه ی دشمنامون
Re: Narges.N.L.Y
بلکه اینکه یه ادمی باشه ک هویتش واسش مهم نیست و ب نظر من اون ادما الکی زندگی میکنن:)
As a group of Iranian peoples, the signatories of this declaration calls for your attention on the letter of protest wrote by our government regarding the United States court's decision on illegal loggings of two billion dollars of the Iranian assets.
We hope you intervene firmly and decisively against this action which is contrary to the international commitments.
اگه حقمونو بگیریم و نذاریم حقمونو بخورن خوبه... ممنون اقای پرستویی و جمیع دوستان
درود بر خامنه ای
| This discussion has been closed. |
از رییس سازمان ملل خواستارم یکبارم که شده نترسه و حق مارو از دهن امریکا بکشه بیرون