Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
قانون
هیچ شخص حقیقی و حقوقی در عالم نباید خود را معاف از قانون بداند
در غیر این صورت قانون انسانها با حیوانات چه فرقی می کند
جلوی آمریکا تا انتها وایمیسیم
ایرونیم و تا انتها قوی
آمریکا هیچ کاری نمیتونه انجام بده
This comment has been removed by the person who wrote it.
American officials: Please return our money. Your behavior is outright theft in broad daylight.
Your laws as well as governing laws the village animals.
dear Ban ki-moon your responsibility to return our property.
دواتمردان آمریکایی: لطفا پول ما را برگردانید. رفتار شما دزدی آشکار در روز روشن است.
قوانین شما همانند قوانین حاکم بر دهکده حیوانات است.
جناب آقای بان کی مون شما وظیفه دارید اموال ما را برگردانید.
بنده به عنوان یک ایرانی از حق خود و کشورم دفاع کرده میکنم و خواهم کرد. جناب آقای بان کی مون آیا شما نیز از حق و حقوق کشور خود دفاع میکنید؟
ما خواستار حق و حقوقیم وزیر بار ظلم و ستم نمیرویم
به نا م خدا من علی رضا نصوری بچه کرما نشا ه نفرت خود را از امریکا ی دزد سرگردنه ابراز میدارم مرگ بر امریکا
Estimado Señor Ban Ki-moon, Secretario General de las Naciones Unidas.
Como grupo formando que forma parte del pueblo iraní, nosotros, signatarios de esta declaración le solicitamos en cuanto a la letra de protesta escrita por nuestro gobierno acerca de la decisión de los tribunales estadounidenses de congelar ilegalmente 2 mil millones de dólares de los activos iraníes.
Esperamos, que actuase de manera franca y con firmeza en contra de esta acción opuesta a los acuerdos internacionales.
Iran is our country and we love our country more than every thing....we destroy every one if want to make a mistake for Islamic republic of Iran . آمریکایی ها مردم مارا نشناخته اند...ایران خاص ترین کشور جهان است...از مرزهای خاکیش تا هوایی و دریاییش...از خزر تا خلیج مسلح فارس
Please give us back our property
USA greatest terrorist
امریکا فقط به دنبال این است که ایران هم به حال و اوضاع عراق و سوریه دچار شود. تمام این کارها هم بهانه ای برای شروع این کار است وگرنه اینها در حال چپاول دنیا هستند چه نیازی به چندرغاز پول ما دارند.امیدوارم این کمپین مثل کمپین فاجعه منا بی اثر نباشد.موفق و پیروز باشید.به امید ایران سربلند.
شرم کن از این کارها
من رای غیرعادلانه دادگاههای آمریکا و کانادا را صریحاً محکوم میکنم و خواهان اعاده تمام و کمال دارائیهای توقیف شده ملت ایران هستم
| This discussion has been closed. |