Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
انققققققققد با حقه این مردم بازی نکندید انققققققققققققد حقه این ملت رو نخورید
تشکر از انسانیت شما...
امیدوارم این امضاها هر چه سریع تر به هدفش برسه و .از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران جلوگیری بشه
یک انتقاد کوچک
ابراز تاسف میکنم از بعضی صحبتهای بسیار زشت آخه کی میخوایم کمی بهتر باشیم آخه کی میخوایم با هم باشیم واقعا زشته بعضی صحبتا و قبول دارم خوب بودن سخته اما آیا نمیتونیم پنج دقیقه فقط پنج دقیقه ادای خوب بودن رو در بیاریم همیشه باید به هم توهین کنیم و گرفتار حاشیه و جک گفتن باشیم
در پایان از بزرگواری که این کار رو شروع کردن سپاسگذاری میکنم
انشاالله همیشه سالم و پیروز باشند
we want you do fact without any effect of power or money
#fact
سپاس ازهمه ایرانیان مسلمان وطن پرست
آقایبانکیمون،اگه حرفمردم ایرانرو گوشندی،، وبهخواستههاشونعملنکنی،هرچی دیدی ازچشمخودت دیدی
برداشت پول مردم کشور های در حال توسعه در هیچ مکتبی برای حاکمان کشور توسعه یافته جز دست درازی به ان کشور دلیل دیگری ندارد
اقای بانکی مون ما هم باید مثل عربستان پول بدیم تا به حرفمون.گوش بدی
I love Iran
| This discussion has been closed. |
با عرض سلام و احترام خدمت تمام کسایی که در راه ایمان و عقیده ای که دارند به هر طریق فعالیت میکنند.
بزرگترین شعاری که از رهبرم سید علی یاد گرفتم شعار مرگ بر آمریکا و اعتماد نکردن به این دولت تروریسم بالفطره است.. ما با مردم آمریکا کاری نداریم ولی سیاستمداران آمریکا رو هر روز مورد لعن و نفرین و دشنام قرار میدیم. شاید دندشون حال بیاد...