Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
با سلام به ایجاد کنندگان محترم این کمپین
در جریان اخبار و اتفاقات کشورمون هستید و میدونین الان که دارم این متن رو براتون مینویسم ، بحث داغ اخبار و شبکه های اجتماعی بررسی حقوق نا حق و نجومی مدیران شرکتهای بیمه هست.حقوقی که اگه مردم توی شبکه های اجتماعی بوق نمیکردن مثل ماست هام پالم دار ، سالهای سال تا قیامت خدا هم بخش بازرسی کشور طالب بررسی اون نمیشد تا با اینکار نشون بده مدافع حق فقراست.این در حالیه که معلمان کشورمون دارن در شدید ترین فشارهای مالی به بچه های من و شما درس میدن.
سوال من از شما اینه.اگر من و امثال من به این کمپین بپیوندیم و به فرض غیر محال ، نتیجه بده و پول غارت شده ایران به کشور برگرده ، واقعا به دست ملت مستحقش میرسه یا هنوز فقط این مدیران بیمه ای و دولتی هستند که از همه مستحق تر هستند؟ منظورم رو میفهمید
موفق باشید
ما ایرانیان انسانیم مثل همه شما ما بشریم و قانون حقوق بشر برای ما نیز باید اجرا شود حق ما را به ما برگردانید
آمریکا شیطان بزرگ است
اعراب احمق. آل سعود. عروسکان خیمه شب بازی. آمریکا شده اند. به امید نابودی قدرت پوشالی آمریکا. و آل سعود کثیف
به امید برقراری عدالت در حق مردم عدالت خواه ابران
چون رعایت اخلاق باید در همه جای دنیا طبق قانون های انسانی باشه و این کار آمریکا دزدی است و نباید بازی با الفاظ اذهان عمومی و خصوصا مقامات بین الملل را فریب دهد.
با سلام آمریکا بی قانون ترین و بی لیاقت ترین کشور دنیاس و هیچگاه آدم نخواهند شد .باید دو میلیارد دلار دزدی شده رو پس بدن. چوب خدا صدا نداره فقط باید ب صبر خدا توجه کرد.
این کارا نتیجه دیپلماسی به شدت قوی از طرف دولت محترمه...
این مساله که هیچ...کار به جایی رسیده آل سعود دیگه واسه ما شاخ شونه میکشه
مگه داریم مگه ميشه
مگه به
چون من عاشق ایران زمین هستم جانم فدای ایرانی که اینقدر مظلومه که کشوری بی صفت مثل آمریکا به بزرگواری آن بی توجهی میکنه و بیشرمانه اموالش رو مصادره میکنه (واقعا برای مردم جهانی که بیننده این فاجعه هستند و بی توجهی میکنند متاسفم)
| This discussion has been closed. |
مرگ بر آمریکای جنایت کار و حیله گر