Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
یاعلی
چون می خواهیم ظلم
آمریکا رو به همه نشون بدیم و از حق خودمون دفاع کنیم.
Re: Re: Re:
مرگ بر تو که آنقدر احمقی.
بیشعور، اگر حزب الله (و سید حسن نصرالله) که ما در واقع به این کارشون کمک میکنیم، جلوه اسرائیل نمی ایستادند که الآن امثال تو نمیتوانستند آنقدر راحت پای کامپیوتر بنشینند و کامنت بگذارند.
انقدر نمیتوانید راحت توی خیابان قدم بزنند.
و هر لحظه امکان داشت یه بمبی رو سرشون بیفته
و از اون مهمتر اینکه دیگه ایرانی وجود نداشتن. . ..
امیدوارم بتونی بفهمی
ملت ایران یکصداست: ایالات متحده حق دزدی اموال و پولهای ایران را ندارد و ملت ایران قاطعانه این اقدام را محکوم میکند
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
حرف هایی به من نسبت دادی که خودت بیشتر سزاوار آن هستی..
بدبخت
اگر جمهوری اسلامی نبود، الآن وضعیت تو احمق مثل سوریه ای ها و عراقی ها بود.
امیدوارم بتونی بفهمی
Re: Re: Re: Re: Re:
#14721: مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر منافق - Re: Re: Re: Re:
حرف هایی به من نسبت دادی که خودت بیشتر سزاوار آن هستی
بدبخت
اگر جمهوری اسلامی نبود، الآن امثال تو احمق مثل سوریه ای ها و عراقی ها گرفتار داعش بودند
البته اگر ایران باقی مانده بود.
در ضمن حقوق های ده ها میلیون شاهکاری دولتی است که احمق هایی چون تو به او رای دادند
امیدوارم بتونی حرفهایی من رو بفهمی
This comment has been removed by the person who wrote it.
دورد بر خمینی
همه ما ایرانی ها تژاد برتر جهانی هستیم و کسی نمیتواند حقوق ما مردمان آزاده را بگیرد مرگ بر ضد ولایت فقیه
America is a highway robber robbery is just her work .
I think american people dose not need money in this way also Iranian people dose not lets to USA government to do anything he wont.
سلام به خاطر اینکه دلم نمیخواد هیچکس حق ما رو بخوره و زحمت های عزیزدلمان آقای ظریف هدر بره
Thank You.
Re:
Dear All,
In our world, there are many problems around. ONLY emam Zaman can solve all world problems and take all people to sublimity position. I realized that we are nothing without emam Zaman.
This comment has been removed by the person who wrote it.
ملت ایران یکصداست: ایالات متحده حق دزدی اموال و پولهای ایران را ندارد و ملت ایران قاطعانه این اقدام را محکوم میکند
iran is hero❤️❤️
| This discussion has been closed. |
حق گرفتنی هست. حق و حقوق ما ایرانیان را پس بدهید
Right up. We give rights of Iranians