Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
Thankful
خواهش میکنم حق مارو به ما برگردونید ممنون
من به عنوان یک ایرانی خواستار جلوگیری از برداشت غیرقانونی اموال ملت ایران هستم...
کمپین
مردم ایران زمین تا جان در بدن دارند هرگز اجازه نخواهند داد حقشان در هیچ جای کره خاکی پایمال شود و من عضو کوچکی از این همبستگی اعلام میکنم نه دولت امریکا و هیچ دولت دیگری حق بسرقت بردن اموال کشورم و مردمم را با ادعاهای تهی وپوچ ندارد ....اگر این دولت ها خواسته ای دارند میتوانند با خواهش از مردم و دولت جمهوری اسلامی درخواست رسیدگی در محاکم کاملا اسلامی ایرانی را داشته باشند.ایرانیان در تمام میادین سرافراز و پیروز بوده اند و خواهند بود .از اقای پرستویی سپاس گذارم که رهبر این کمپین هستن و میدانم با جسارت و شهامتی که ایشان دارند این کمپین موفق خواهد شد .......به امید خدا یا حق
Re:
حیدر فغانی
Please do not let money be withdrawn our country by America.
درود بر شما دوست عزیز
America because the people and authorities of our country under the tyranny of the country do not have any excuse would we take revenge And while Saudi Arabia in the event of the September 11 terrorist totally involved only because the leaders sold Saudi valet America are its eyes closed and Mara terrorists to harvest 2 billion of our money is absolutely a robbery in broad daylight
مرگ بر اسرائیل
با نهایت تاسف برای آمریکایی ها که از حقوق مسلم مردم ایران به نفع خودشان برداشت کردند!
لعنت بر دولت مردان آمریکا و کسایی که حق مارو دارن میخورن
Re:
حیدر فغانی
Please do not let money be withdrawn our country by America.
درود بر شما دوست عزیز
Down With USA.
مرگ بر آمریکا مرگ بر انگلیس خدا لعنت کند کشوری که فلسطین و سوریه عراق را که امنیت کشور را از بین برد داعش+ انگلیس مساوی با امریکا
I hate USA.
.سلام من 14 سال دارم . من یک ایرانی هستم ، یک ایرانی و هیچ کس نمی تواند این هویت را از من بگیرد .
من هرگز مثل یک عده جوان نادان نیستم که فرهنگ غربی را بر فرهنگ ایرانی خودم برتری دهم چون آنقدری می فهمم که من یک ایرانی ام ....... دلیلی هم نمیبینم بخواهم از رفتار های غربی که انگار فقط بازی بی معنایی است پیروی کنم.
..من به عنوان یک ایرانی از کشورم دفاع می کنم ، من پشت کشورم می ایستم و نمی گذارم یک عده تازه به دوران رسیده او را از پای در آورند
.من 14 سال دارم و هنوز فرصت های فراوانی برای آبادانی و پشتیبانی از کشورم دارم و نمی گذارم هم کسی به او کوچک ترین صدمه ای بزند
جناب آقای بان کی مون من اهل تهدید نیستم البته بهتر است بگویم ما اهل تهیدی نیستیم چون عقده ی کشور گشایی و استعمار کشور های دیگر و همچنین بالا کشیدن پول دیگر کشور ها را نداریم پس بسیار محترمانه از شما در خواست پول های دولت مارا به کشور برگردانده و بگذارید صلح میانمان باشد و البته اگر هم ندهید ما که اهل جنگ نیستیم ولی این موضوع کوتاهی شمارا می رساند .
والسلام
مرگ حقوق بشر آمریکایی
ادعای حقوق بشر و تروریسم <>بهترین دوستشون عربستان معلوم الحال بدترین دشمنشان ایران اسلامی حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو
.
به نام خدا
درود بر همه ایرانیان که از حقشان دفاع می کنند
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |