Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
حق ملت ایران را بازگردانید این یک دزدی آشکار است.با مقابله با آن اجازه ندهیم ک اینگونه سرقت هایی توسط دولت آمریکا باب شود.رضا تاجیک از کرمان
sasan
- این دو میلیارد دلار حق ماست و متعلق به ما ٬ خواهشمند است آن را پس بگیرید و برای مناطق محروم هزینه کنید .
.من به عنوان یک شهروند ایرانی این اقدام دولتمردان آمریکا را محکوم می نمایم و امیدوارم حقوق ملت ااستیفا و باز گردد
اقای پرستویی ممنون از پیگیریتون و بوجود اوردن این کمپین امیدوارم این نظرها تاثیری در روند کار داشته باشد.به امید خدا مثل همیشه پیش میرویم
ضمن تذکر به رجال سیاسی خودمان جهت دقت نظر برای مراحل بعدی و سرمایه گذاریهای بعدی و تضمینهای لازم برای این مبالغ که همیشه میدونیم که گرگی در کمین ماست و امنیت رو جدی نمیگیریم این رو بدونید زالو صفتان همیشه در کمین ما هستند پس باید سرمایه گذارییها و پول بیت المال به نحو احسن در کشور خودمان سرمایه گذاری شه و در صورت سرمایه گذاری خارجی دقت نطر و تضمین بیشتری داشته باشیم محکوم میکنیم این دل دزدیها رو اگر در مجامع بین المللی گوش شنوایی باشه این رو باید بدونیم هیچوقت حق مظلوم پایمال نمیشه و اگر یه روزی این پول برگشت نخورد امثال این پولها رو انسان باید پرداخت کنه تا درس بگیره تو این دنیا باید چجوری زندگی کنه بهروز بهزادی از تهران
ضمن محکوم نمودن این اقدام مذبو حانه خواستار استفای حقوق ملت ایران می باشم
امریکا یک شیطان بزرگ است . جانم فدای رهبرم
از دستاوردهای برجامه
دست خدافوق همه دستهاحتی امریکایی هاست.ارعیسی مسیح خجالت بکشید
ما همه فرزندان ادمیم اما شرم بر قابیلیان زمان که چگونه حق کودکان و جوانان ایرانی را با پر رویی تمام این همه سال در کشورشان نگه داشته اند و گستاخانه حق برداشت از آن را به خود میدهند.کاش دم از حقوق بشر نمیزند
هموطن کشوری که با سرقت از اموال دیگر کشورها صورتش. رو سرخ نگه میداره رو باید جلوش محکم ایستاد تا توی منجلابی که با اقتصاد بیمارش ساخته نابود بشه.
چو ایران نباشد تن من مباد... به هرحال این دومیلیون دلار بدن..چی به من میرسه من جوون که احتیاج به بیست میلبون پول دارم که ابروم نره.منی که بخاطر نداشتن مسکن داخل ی اتاق خونه پدر خانومم هستم.....حالا حداقل گیر اونا که نیازمندتر هستن برسه
ما آماده ایم تا حقمان را خودمان پس بگیریم،لبیک یا خامنه ای
Do not block Iranians Money. Give it back as soon as possible.
As a group of Iranian peoples, the signatories of this declaration calls for your attention on the letter of protest wrote by our government regarding the United States court's decision on illegal loggings of two billion dollars of the Iranian assets.
We hope you intervene firmly and decisively against this action which is contrary to the international commitments.
| This discussion has been closed. |