Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
مرگ بر نامردی
ما ۲۸ مرداد یادمان نرفته
ما سقوط مظلومانه هواپیمای مسافربریمان توسط استکبار جهانی امریکا را یادمان نرفته و نمیرود
این پول حق ایران است حتی اگر به من نرسد و این پول را عده ای بالا بکشند دوست دارم یک ایرانی باشد نه یک کشور ظالم و بی صفت
.سلام لطفا عدالت را رعایت نموده و حق ملت محترم ایران را بگیرید و اجازه اینگونه بدعتها را ندهید
باسلام خواهشمندیم سازمان ملل به عنوان نهاد مرجع بین المللی جهانی که باید به دور از حاشیه و جانب داری از کشور خاصی در جهت دفاع از حقوق بین المللی تمامی کشورهای دنیا چه قدرتمند و چه ضعیف تلاش کند،ولی استنباط من ایرانی این است که سازمان ملل به یکی از نهادهای پیش برنده اهداف و سیاست های آمریکا و هم پیمانانش تبدیل شده است و کوچکترین قدرت یا ابتکار عملی از خود ندارد،حالا هم به عنوان یک ایرانی از سازمان به اصطلاح بین المللی تقاضا دارم که جلوی دزدی آمریکا از اموال ایران در این کشور گرفته شود و سازمان ملل جلوی همچنین بدعت ها و دزدی های آشکار بین المللی را بگیرد.والسلام
امریکا خیال می کند چون ابر قدرت جهان است هر غلطی خواست بکند وکسی صدایش در نیاید این ملت ایران است که امریکارا به زانو در آورده است و آمریکا دنبال راه فرار می گردد راه فرار این شیطان دست درازی به اموال ایران و پس از آن تحریم ها می باشد
.با تقدیم سلام و احترام، لطفا اجازه اینگونه بدعتها را ندهید
امیدوارم اموال ملت ایران به کشور برگرده چون نباید به چیزی که مال اونا نیست دست درازی کنن چون مال اونا نیست حق مردم ایرانه
Keep our right, please
هیچ وقت نباید از حق خودمان گذشت . کار دولت آمریکا را محکوم میکنم
Pouriaaaaaaaa
| This discussion has been closed. |