كمپين حمايت از علي ضيا مجري توانمند صدا و سيما
Contact the author of the petition
ما از حاج اقای ضیا حمایت میکنم اور تنها نیـــــمذ ارم سرنوشت ابرنامه امشب نباید مثل بعضیا شود
ما از آقای ضیا حمایت میکنیم، نمیذاریم که ایشون ممنوع التصویر بمونن . همیشه ازشون دفاع خواهیم کرد، ما خواهان پخش برنامه امشب با اجرای آقای ضیا هستیم. لطفا نظرات ماها رو نادیده نگیرین. از ممنوع التصویر کردن آقای ضیا صرف نظر کنید.
ما از آقای ضیا حمایت میکنیم، نمیذاریم که بهشون ناحقی بشه،
من دلیل ممنوع شدنشونو نمیفهمم!!ما تاآخرکنارآقای ضیا هستیم و دست ازحمایتشون برنمیداریم.
ماگردهم جمع شدیم برایحمایت اژمجریتوانمندمون...بنظرمن اقای ضیامجریتوانمندوفوق العاده ای هستن ه
چگونه تازیانه خواهید زد کسی را که هم اکنون ندامتش بر گناهش پیشی گرفته است ؟ آیا ندامت ،همان مکافات عادلانه ای نیست که به دست با کفایت قوانین تان جاری می شود ؟ و هرگاه یکی از شما زمین می خورد، هشداری می شود بهر آنانی که از قفا می آیند ،یعنی سنگی در راه است ، یعنی پای تان نگیرد به سنگ !سرزنش سرزنش نکن ،قضاوت نیز .آری او می افتد شما در صفی واحد بهسوی خویشتن خوی ش گام بر می داریم به جای قضاوت هرگز افتاده ای را سرزنش نکن زیرا با افتادن او تو نیز زمین خورده ای هنگامی که کسی بر می خیزد جشنی بر پا کن زیرا با برخاستن او تو نیز تعالی پیدا کرده ای ما یک کل همبسته ایم ما وحودتی اندام وار داریم همین یا حق
سلام علي جان اميدوارم خوب وارام باشي واز مسايل پيش امده نارحت نباشي چون طبيعت سياست در ايران ايجاب ميكند اشخاص محبوب ومطرح در هنگام لزوم سپر بلاي سياستمداران شوند وموضوعات سياسي را دست دوم ودست چندم كنند هرچند از مردم كاشان انتظار بيشتري داشتم ولي انسانهاي عاقل ومتعادل همراه تو هستند
حمایت
ایشون باید به کارشون ادامه بدن
. ما صد درصد از آقا علی ضیا حمایت میکنیم
ما از آقای ضیا حمایت میکنیم و از ممنوع التصویر بودن ایشون معترض هستیم. این منصفانه نیست که ایشون ممنوع التصویر بشن.لطفا عدالت رو برقرار کنید.
We stay whit you in every time ✌✌✌
با سلام اینجانب خواستار بازگشت جناب اقای ضیا به تلویزیون هستم.خواهش میکنم بابت این مسئله پیگیری کنید
حمایت از علی آقا ضیا
رفع ممنوع التصویری ناعادلانه علی آقا ضیا را خواستارم
حمایت از علی آقا ضیا
رفع ممنوعیت تصویری ناعادلانه علی ضیا را خواستارم
حمایت از علی آقا ضیا
رفع ممنوع التصویری ناعادلانه علی ضیا را خواستارم
ایشان باید به تلویزیون برگردند
حمایت از علی آقا ضیا
خواستار رفع محرومیت التصویر ناعادلانه علی ضیا هستم
حمایت از سید علی ضیا
این سرعت عمل واسه خراب کردن یه چهره از صدا و سیما بعید بود حتما اینجا هم پای دستهای پشت پرده در میون بوده ... چرا با این کاراتون به عقل و شعور ملت توهین میکنین؟؟ جمع مختلط؟ حرکات موزون؟ شادی در ایام محرم ؟ مسخره کردن ابیات مذهبی؟ مگه داریـــــــــــم... امیدوارم هر چه سریعتر این ممنوع التصویری رفع بشه
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
در تمام دنیا افراد وقتی مقابل یک هیجان انی قرار میگیرند هیچ گاه به فکر جایگاه خود نیستند حالا میخواهد ان فرد رئیس باشد یا هنر مند و یا فردی معمولی /همه ی ما سید علی ضیا رو میشناسیم و میدانیم مردی خوش قلب و مهربان است واین بی عدالتی حق او نیست/ وافرادی با کم لطفی ویا از رو کینه شادی چند ثانیه ای را تبدیل به فاجعه منا کردند/خواهش میکنم با عدالت در مورد اقای مهربونیها تصمیم بگیرید او هیچ گاه بی حرمتی و بی ادبی نکرده واگر هم ااشتباهی از او سر زده باتمام قلبش معذرت خواهی کرده ////خواستار رفع ممنوع التصویر شدن علی ضیا هستیم ////یا علی