Social movement of Iranians کمپین مردمی ایرانیان برای جلوگیری از برداشت غیر قانونی اموال ملت ایران
Contact the author of the petition
بهمن حیدری
- بهمن
- حیدری
- 09215889365
- الیگودرز
- ایران
آقای بانکیمون لطفا به این طومار که حرفدتمام ملت است توجه نموده و از این امر ناشایست جلوگیری کنید حق یک ملت که با اعتماد به قوانین بین المللی اقدام به این امر نموده ولی این صحیح نیست که سازمان ملل متحد در اجرای این قوانیین اجهاف نمایید
پول ایرانو تو رو خدا بدید مردم سوریه در جنگن به پول ما نیاز دارن
حمایت میکنم
با سلام بنده به عنوان یک شهروند ایرانی از این حرکت زیبای هموطنانم حمایت میکنم جانم فدای وطنم
ممنونم از تمام كساني كه به فكر اين خاك هستند از اينجا دسته همه شمارو مي بوسم كه تلاش ميكنيد كه نزاريد حق ما پايمال نشه ممنونم
مرگ بر امريكا ، اين شيطان بزرگ و خبيث
ما ايراني هستيم فرهنگمان و اقتدارمان به ما ميگويدحق كشور مان رو ميگيريم. پس ميگيريم ..... سپاس
من به شدت از این عمل ناراحت شدم و از اینکه بدون دلیل و با قضاوت نادرست و یک طرفه این کار را میکنند ناراحت هستم امیدوارم که از این کار جلوگیری کنند
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻳﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﺑﺎﻳﺪ اﺯ ﺧﻮاﺏ ﺑﻴﺪاﺭ ﺷﻴﻢ و اﻻﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻭﻗﺘﻪ ﺑﺮاﻱ ﻧﺸﻮﻥ ﺩاﺩﻥ ﻗﺪﺭﺕ اﻳﺮاﻥ ﻭاﻳﺮاﻧﻲ.
از شیطان بزرگ انتظاری غیر از این کار عاقلانه است ؟
Hi I am outraged that the United States America and I know it a robbery in broad daylight Quench handle and recover stolen property Iran
این پول حق ملت است
ما ملت بزرگ و قدرتمند ایران تا اخرین نفس در مقابل زورگویان غرب و شرق می ایستیم.
ملت ایران حق گرفتنی است پس با همدلی با اتحاد پوز این شیطان بزرک این کشور کودک کش را به خاک میمالیم و کاری میکنیم تا با ترس حقوق ملت شریف ایران را محترم شمرده و دست از غارتگری بردارد
لبیک امام خامنه ای
سلام آمریکا به چه حقی اموال ایران و ایرانی را غارت می کند آیا این کار شبیه قانون جنگل نیست .جناب آقای بان کی مون دبیرکل محترم لطفاً رسیدگی کنید تا حق مردم عزیز کشورمان برگردانده شود.با تشکر علیرضاسنچولی از شهرستان زابل.
| This discussion has been closed. |
برای دفاع از حقوق ایران و ملت آن عشق فقط ایران